Vitabalans Oy

on yli 35-vuotias, voimakkaasti kasvava ja kansainvälistyvä suomalainen lääketehdas. Kehitämme, valmistamme ja markkinoimme resepti- ja itsehoitolääkkeitä, ravintolisiä sekä eläinvalmisteita. Tunnetuimpia brändejämme apteekkisektorilla ovat mm. Ibumax, Paramax, Ampikyy, Arthrobalans, Biotin Strong, B12 1mg, Ferrodan, LactoSeven, Magnex ja Unital. Tuotantolaitokset sekä pääkonttorimme sijaitsevat Hämeenlinnassa. Henkilöstöä meillä on n. 180, joista noin 70 työskentelee Viron, Latvian, Liettuan, Puolan, Tsekin tasavallan, Unkarin, Slovakian, Slovenian, Saksan, Norjan, Ruotsin ja Tanskan tytäryhtiöissämme.

TUOTANTOTALOUSINSINÖÖRI

Haemme  Hämeenlinnaan  TUOTANTOTALOUSINSINÖÖRIÄ tai vastaavan koulutuksen omaavaa henkilöä.

Tehtävänäsi on vastata ensisijaisesti  yhtiön tuotannossa tarvittavien raaka- ja pakkausmateriaalien sekä muidenkin käyttötarvikkeiden hankinnoista, ostotoiminnan kehittämisestä ja toimittajasuhteiden hoitamisesta.

Edellytämme sinulta useamman vuoden työkokemusta esim. elintarvike-, kosmetiikka-, pesuaineteollisuudessa  ostotoiminnasta, tuotannon suunnittelusta tai tuotekehittelystä sekä sujuvaa englannin kielen taitoa. Tuotanto- ja pakkauskoneiden tuntemus katsotaan eduksi.

Työssäsi tarvitset hyviä vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja ja olet tottunut toimimaan sidosryhmäyhteistyössä. Olet oma-aloitteinen ja tuloshakuinen sekä innostut uusien asioiden kehittämisestä.

Tarjoamme mielenkiintoisen, haastavan, vastuullisen ja vaativan työtehtävän nuorekkaassa, tulosta tekevässä työyhteisössä. Toimenkuva edellyttää myös jonkun verran matkustamista messuilla. Toimipisteemme sijaitsee Hämeenlinnassa.

Lisätietoja tehtävästä antavat tuotantopäällikkö Juuso Karvanen, puh. (03) 615600 Pyydämme lähettämään palkkatoivomuksen sisältävän hakemuksen ja ansioluettelon 22.6.2017 mennessä osoitteeseen juuso.karvanen(at)vitabalans.fi.


BRAND MANAGER KOTIMAAN MARKKINOINTI

Tuotesalkkusi koostuu pääasiassa 3-5 tunnetusta, ei-lääkkeellisestä brändituotteestamme. Tärkeimpiä asiakkaitasi ovat apteekit, apteekkiketjut, neuvolat, terveydenhuollon ammattihenkilöstö ja muu terveydenhuoltosektori.
Sinulla on tulos- sekä budjettivastuu omasta tuotesalkusta. Viet sen edelleen kestävään kasvuun suunnittelemalla ja toteuttamalla luomaasi ja esimiehesi hyväksymää pitkän aikavälin toimenpidesuunnitelmaa. Luot edustajille hyväksyttävät myyntitavoitteet sekä monitoroit heidän myyntisuoriutumista tuotesalkkusi puitteissa. Vakanssi on uusi.

Hakijalta odotamme:
- Näyttöä onnistuneista brändien rakentamisesta
- Kulutustuotteiden markkinoinnin tuntemusta ja kokemusta
- Sujuvaa ”kynää” ja taiteellinen luovuuskaan ei ole pahitteeksi
- Kyky työskennellä tavoitteellisen pitkäjänteisesti teamissa
- Mielellään kaupallinen tai luonnontieteellinen koulutustausta
- Valmiutta matkustaa kotimaassa

Tarjoamme mielenkiintoisen, haastavan, vastuullisen ja vaativan työtehtävän nuorekkaassa, tulosta tekevässä työyhteisössä. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Toimipisteemme sijaitsee Hämeenlinnassa.
Kirjalliset hakemukset palkkatoivomuksineen 2.6.2017 mennessä: heli.broberg@vitabalans.fi
Lisätietoja: tj. Jorma Taipale 0500-490801