Vitabalans Oy

on yli 35-vuotias, voimakkaasti kasvava ja kansainvälistyvä suomalainen lääketehdas. Kehitämme, valmistamme ja markkinoimme resepti- ja itsehoitolääkkeitä, ravintolisiä sekä eläinvalmisteita. Tunnetuimpia brändejämme apteekkisektorilla ovat mm. Ibumax, Paramax, Ampikyy, Arthrobalans, Biotiini Strong, B12 1 mg, Ferrodan, LactoSeven, Magnex ja Unital. Tuotantolaitokset sekä pääkonttorimme sijaitsevat Hämeenlinnassa. Henkilöstöä meillä on n. 180, joista noin 70 työskentelee Viron, Latvian, Liettuan, Puolan, Tsekin tasavallan, Unkarin, Slovakian, Slovenian, Saksan, Norjan, Ruotsin ja Tanskan tytäryhtiöissämme.

MARKKINOINTIPÄÄLLIKKÖ LÄÄKEOSASTOLLE

Haemme palvelukseemme

MARKKINOINTIPÄÄLLIKKÖÄ LÄÄKEOSASTOLLE
vastaamaan ensisijaisesti itsehoitolääkkeiden markkinoinnista kuluttajille, apteekille ja terveydenhuollon ammattihenkilöille.

Tehtävän kuvaus:
Johdat oman vastuualueesi tuotteiden markkinointia ja myyntiä Suomessa. Tuotesalkkusi koostuu Vitabalans Oy:n Hämeenlinnassa valmistetuista pääasiassa reseptivapaista lääkkeistä sekä ns. A-tuotteista. Toteutat mediamarkkinointia kuluttajille yhteistyössä digi- ja mainososastojen kanssa. Laadit edustajille mm. apteekkien henkilöstölle pidettäviä tuotekoulutusmateriaaleja. Vastaat uusien tuotteiden lanseerauksista omaan tuotesalkkuusi. Sinulla on luonnollisesti tulos- sekä budjettivastuu omasta osastostasi.

Tehtävä edellyttää:
- Myyntihenkisyyttä, vahvaa tulostavoitteellisuutta, kykyä ymmärtää suurempia kokonaisuuksia
- Neuvottelu- ja kommunikointitaitoja
- Näyttöä tuloksekkaasta myyntityöstä apteekkikentälle erityisesti itsehoitolääkkeiden osalta
- Lääkemarkkinoinnin tuntemusta ja kokemusta
- Esimieskokemus katsotaan hakijalle eduksi
- Valmiit suhteet ja kontaktit sidosryhmiin, erityisesti apteekkiketjuihin
- Valmiutta matkustaa kotimaassa ja tehdä itsenäistä kenttätyötä

Tarjoamme mielenkiintoisen, haastavan, vastuullisen ja vaativan työtehtävän nuorekkaassa, tulosta tekevässä työyhteisössä. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.
Palkka: kuukausipalkka + vapaa autoetu.

Kirjalliset hakemukset palkkatoivomuksineen: veli.laurila(at)vitabalans.fi
Lisätietoja: tj. Jorma Taipale 0500-490801

LÄÄKETYÖTEKIJÖITÄ

Lääketyöntekijät toimivat tuotannossa eri tehtävissä niin valmistus- kuin pakkausosastolla lääke- ja ravintolisävalmistuksessa. Menestyminen tehtävässä vaatii tarkkuutta ja huolellista työskentelyasennetta. Aiempi kokemus puhdastilatyöskentelystä katsotaan eduksi. Tarjoamme mielenkiintoisia, haastavia, vastuullisia ja vaativia työtehtäviä nuorekkaassa, tulosta tekevässä työyhteisössä Hämeenlinnassa.

Lisätietoja tehtävistä antaa tuotantoinsinööri Jari Kananen  klo 13-15, puh. (03) 615600 Pyydämme lähettämään hakemuksen ja ansioluettelon 2.2.2018 mennessä osoitteeseen jari.kananen(at)vitabalans.fi

TUOTANTOTALOUSINSINÖÖRI

Haemme  Hämeenlinnaan  TUOTANTOTALOUSINSINÖÖRIÄ tai vastaavan koulutuksen omaavaa henkilöä.

Tehtävänäsi on vastata ensisijaisesti  yhtiön tuotannossa tarvittavien raaka- ja pakkausmateriaalien sekä muidenkin käyttötarvikkeiden hankinnoista, ostotoiminnan kehittämisestä ja toimittajasuhteiden hoitamisesta.

Edellytämme sinulta useamman vuoden työkokemusta esim. elintarvike-, kosmetiikka-, pesuaineteollisuudessa  ostotoiminnasta, tuotannon suunnittelusta tai tuotekehittelystä sekä sujuvaa englannin kielen taitoa. Tuotanto- ja pakkauskoneiden tuntemus katsotaan eduksi.

Työssäsi tarvitset hyviä vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja ja olet tottunut toimimaan sidosryhmäyhteistyössä. Olet oma-aloitteinen ja tuloshakuinen sekä innostut uusien asioiden kehittämisestä.

Tarjoamme mielenkiintoisen, haastavan, vastuullisen ja vaativan työtehtävän nuorekkaassa, tulosta tekevässä työyhteisössä.Toimipisteemme sijaitsee Hämeenlinnassa.

Lisätietoja tehtävästä antavat tuotantopäällikkö Juuso Karvanen, puh. (03) 615600 Pyydämme lähettämään palkkatoivomuksen sisältävän hakemuksen ja ansioluettelon 31.1.2018 mennessä osoitteeseen juuso.karvanen(at)vitabalans.fi.


TUOTANNON TYÖNJOHTAJIA

Työnjohtajat vastaavat osaltaan osastonsa töiden suunnittelusta, kehittämisestä ja valvonnasta. Hakemamme henkilöt omaa insinöörin/teknikon, farmaseuttisen tai luonnontieteellisen koulutuksen.  Työnjohdollinen työkokemus sekä työskentely lääke- tai elintarviketeollisuudessa katsotaan eduksi. Tarjoamme mielenkiintoisia, haastavia, vastuullisia ja vaativia työtehtäviä nuorekkaassa, tulosta tekevässä työyhteisössä Hämeenlinnassa.


Lisätietoja tehtävistä antaa tuotantopäällikkö Juuso Karvanen, puh. (03) 615600 Pyydämme lähettämään palkkatoivomuksen sisältävän hakemuksen ja ansioluettelon osoitteeseen juuso.karvanen(at)vitabalans.fi.