Vitabalans Oy

on yli 35-vuotias, voimakkaasti kasvava ja kansainvälistyvä suomalainen lääketehdas. Kehitämme, valmistamme ja markkinoimme resepti- ja itsehoitolääkkeitä, ravintolisiä sekä eläinvalmisteita. Tunnetuimpia brändejämme apteekkisektorilla ovat mm. Ibumax, Paramax, Ampikyy, Arthrobalans, Biotin Strong, B12 1mg, Ferrodan, LactoSeven, Magnex ja Unital. Tuotantolaitokset sekä pääkonttorimme sijaitsevat Hämeenlinnassa. Henkilöstöä meillä on n. 180, joista noin 70 työskentelee Viron, Latvian, Liettuan, Puolan, Tsekin tasavallan, Unkarin, Slovakian, Slovenian, Saksan, Norjan, Ruotsin ja Tanskan tytäryhtiöissämme.

TUOTANTOTALOUSINSINÖÖRI

Haemme  Hämeenlinnaan  TUOTANTOTALOUSINSINÖÖRIÄ tai vastaavan koulutuksen omaavaa henkilöä.

Tehtävänäsi on vastata ensisijaisesti  yhtiön tuotannossa tarvittavien raaka- ja pakkausmateriaalien sekä muidenkin käyttötarvikkeiden hankinnoista, ostotoiminnan kehittämisestä ja toimittajasuhteiden hoitamisesta.

Edellytämme sinulta useamman vuoden työkokemusta esim. elintarvike-, kosmetiikka-, pesuaineteollisuudessa  ostotoiminnasta, tuotannon suunnittelusta tai tuotekehittelystä sekä sujuvaa englannin kielen taitoa. Tuotanto- ja pakkauskoneiden tuntemus katsotaan eduksi.

Työssäsi tarvitset hyviä vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja ja olet tottunut toimimaan sidosryhmäyhteistyössä. Olet oma-aloitteinen ja tuloshakuinen sekä innostut uusien asioiden kehittämisestä.

Tarjoamme mielenkiintoisen, haastavan, vastuullisen ja vaativan työtehtävän nuorekkaassa, tulosta tekevässä työyhteisössä. Toimenkuva edellyttää myös jonkun verran matkustamista messuilla. Toimipisteemme sijaitsee Hämeenlinnassa.

Lisätietoja tehtävästä antavat tuotantopäällikkö Juuso Karvanen, puh. (03) 615600 Pyydämme lähettämään palkkatoivomuksen sisältävän hakemuksen ja ansioluettelon 22.6.2017 mennessä osoitteeseen juuso.karvanen(at)vitabalans.fi.


MARKKINOINTIPÄÄLLIKKÖ LÄÄKEOSASTOLLE

Vastaat ensisijaisesti itsehoitolääkkeiden markkinoinnista kuluttajille, apteekille ja terveydenhuollon ammattihenkilöille. Johdat oman vastuualueesi tuotteiden markkinointia ja myyntiä Suomessa. Tuotesalkkusi koostuu Vitabalans Oy:n Hämeenlinnassa valmistetuista pääasiassa reseptivapaista lääkkeistä sekä ns. A-tuotteista. Toteutat mediamarkkinointia kuluttajille yhteistyössä digi- ja mainososastojen kanssa. Laadit edustajille mm. apteekkien henkilöstölle pidettäviä tuotekoulutusmateriaaleja. Vastaat uusien tuotteiden lanseerauksista omaan tuotesalkkuusi. Sinulla on luonnollisesti tulos- sekä budjettivastuu omasta osastostasi.

Tehtävä edellyttää:
- Myyntihenkisyyttä, vahvaa tulostavoitteellisuutta, kykyä ymmärtää suurempia kokonaisuuksia
- Neuvottelu- ja kommunikointitaitoja
- Näyttöä tuloksekkaasta myyntityöstä apteekkikentälle erityisesti itsehoitolääkkeiden osalta
- Lääkemarkkinoinnin tuntemusta ja kokemusta
- Esimieskokemus katsotaan hakijalle eduksi
- Valmiit suhteet ja kontaktit sidosryhmiin, erityisesti apteekkiketjuihin
- Valmiutta matkustaa kotimaassa ja tehdä itsenäistä kenttätyötä

Tarjoamme mielenkiintoisen, haastavan, vastuullisen ja vaativan työtehtävän nuorekkaassa, tulosta tekevässä työyhteisössä. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.
Palkka: kuukausipalkka + vapaa autoetu.

Kirjalliset hakemukset palkkatoivomuksineen: veli.laurila(at)vitabalans.fi
Lisätietoja: tj. Jorma Taipale 0500-490801

Region Manager Pohjoismaat

Vientiorganisaatiomme koostuu 3 alueesta. Haemme vakituiseen työsuhteeseen tehokasta, energistä sekä markkinointihenkistä Region Manageria vastaamaan ensisijaisesti Pohjoismaista. Keskeisiin tehtäviisi kuuluu osallistuminen markkinoinnin suunnitteluun ja myynnin kehittämiseen yrityksen strategian mukaisesti. Toimit vastuumaiden tytäryhtiöidemme maajohtajien apuna ja tarvittaessa myös asiakaspinnassa. Tehtävänkuvaasi kuuluu myös erilaiset logistiset ja hallinnolliset tehtävät yhteistyössä vientikoordinaattorin kanssa.

Tehtävä edellyttää:
- sujuvaa englannin kielen taitoa. Muu kielitaito luetaan eduksi
- soveltuvaa koulutusta esim. kaupallista tai luonnontieteellistä myyntihenkisyyttä, vahvaa tulostavoitteellisuutta, kykyä ymmärtää suurempia kokonaisuuksia                      
- kokemusta kulutustavaroiden markkinoinnista ja myynnin suunnittelusta ja toteutuksesta                              
- neuvottelu- ja kommunikointitaitoja
- hyviä IT-taitoja
- matkustamista kohdemaissa

Tarjoamme kansainvälisen organisaation, motivoituneet kollegat sekä mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi. Toimipaikka sijaitsee Hämeenlinnassa.
Lähetä palkkatoiveesi sisältämä hakemus ja CV:si sähköpostilla talousjohtaja Veli Laurila, veli.laurila(at)vitabalans.fi 15.6.2017 mennessä.
Lisätietoa paikasta antaa Jorma Taipale, puh +358 500 490 801

BRAND MANAGER KOTIMAAN MARKKINOINTI

Tuotesalkkusi koostuu pääasiassa 3-5 tunnetusta, ei-lääkkeellisestä brändituotteestamme. Tärkeimpiä asiakkaitasi ovat apteekit, apteekkiketjut, neuvolat, terveydenhuollon ammattihenkilöstö ja muu terveydenhuoltosektori.
Sinulla on tulos- sekä budjettivastuu omasta tuotesalkusta. Viet sen edelleen kestävään kasvuun suunnittelemalla ja toteuttamalla luomaasi ja esimiehesi hyväksymää pitkän aikavälin toimenpidesuunnitelmaa. Luot edustajille hyväksyttävät myyntitavoitteet sekä monitoroit heidän myyntisuoriutumista tuotesalkkusi puitteissa. Vakanssi on uusi.

Hakijalta odotamme:
- Näyttöä onnistuneista brändien rakentamisesta
- Kulutustuotteiden markkinoinnin tuntemusta ja kokemusta
- Sujuvaa ”kynää” ja taiteellinen luovuuskaan ei ole pahitteeksi
- Kyky työskennellä tavoitteellisen pitkäjänteisesti teamissa
- Mielellään kaupallinen tai luonnontieteellinen koulutustausta
- Valmiutta matkustaa kotimaassa

Tarjoamme mielenkiintoisen, haastavan, vastuullisen ja vaativan työtehtävän nuorekkaassa, tulosta tekevässä työyhteisössä. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Toimipisteemme sijaitsee Hämeenlinnassa.
Kirjalliset hakemukset palkkatoivomuksineen 2.6.2017 mennessä: heli.broberg@vitabalans.fi
Lisätietoja: tj. Jorma Taipale 0500-490801