Vitabalans Oy

on yli 35-vuotias, voimakkaasti kasvava ja kansainvälistyvä suomalainen lääketehdas. Kehitämme, valmistamme ja markkinoimme resepti- ja itsehoitolääkkeitä, ravintolisiä sekä eläinvalmisteita. Tunnetuimpia brändejämme apteekkisektorilla ovat mm. Ibumax, Paramax, Ampikyy, Arthrobalans, Biotin Strong, B12 1mg, Ferrodan, LactoSeven, Magnex ja Unital. Tuotantolaitokset sekä pääkonttorimme sijaitsevat Hämeenlinnassa. Henkilöstöä meillä on n. 180, joista noin 70 työskentelee Viron, Latvian, Liettuan, Puolan, Tsekin tasavallan, Unkarin, Slovakian, Slovenian, Saksan, Norjan, Ruotsin ja Tanskan tytäryhtiöissämme.

TUOTANNON TYÖNJOHTAJIA

Työnjohtajat vastaavat osaltaan osastonsa töiden suunnittelusta, kehittämisestä ja valvonnasta. Hakemamme henkilöt omaa insinöörin/teknikon, farmaseuttisen tai luonnontieteellisen koulutuksen.  Työnjohdollinen työkokemus sekä työskentely lääke- tai elintarviketeollisuudessa katsotaan eduksi. Tarjoamme mielenkiintoisia, haastavia, vastuullisia ja vaativia työtehtäviä nuorekkaassa, tulosta tekevässä työyhteisössä Hämeenlinnassa.


Lisätietoja tehtävistä antaa viikoilla 27, 31 ja 32 tuotantopäällikkö Juuso Karvanen, puh. (03) 615600 Pyydämme lähettämään palkkatoivomuksen sisältävän hakemuksen ja ansioluettelon 14.8.2017 mennessä osoitteeseen juuso.karvanen(at)vitabalans.fi.

SIIVOUSTYÖNJOHTAJA

Työnjohtaja ohjaa siivoustiimiämme ja osallistuu tarvittaessa myös itse siivoustyöhön. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää alan koulutusta ja kokemusta vastaavista tehtävistä. Kokemus puhdastilojen siivouksesta katsotaan eduksi.
Tarjoamme mielenkiintoisia, haastavia, vastuullisia ja vaativia työtehtäviä nuorekkaassa, tulosta tekevässä työyhteisössä Hämeenlinnassa.


Lisätietoja tehtävästä antaa viikoilla 27, 31 ja 32 tuotantopäällikkö Juuso Karvanen, puh. (03) 615600 Pyydämme lähettämään palkkatoivomuksen sisältävän hakemuksen ja ansioluettelon 14.8.2017 mennessä osoitteeseen juuso.karvanen(at)vitabalans.fi.

SIIVOOJIA

Siivoojat vastaavat tuotantolaitoksiemme, varastojen sekä konttorin puhtaanapidosta. Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi. Tarjoamme mielenkiintoisia, haastavia, vastuullisia ja vaativia työtehtäviä nuorekkaassa, tulosta tekevässä työyhteisössä Hämeenlinnassa.


Lisätietoja tehtävistä antaa viikoilla 27, 31 ja 32 tuotantopäällikkö Juuso Karvanen, puh. (03) 615600 Pyydämme lähettämään hakemuksen ja ansioluettelon 14.8.2017 mennessä osoitteeseen juuso.karvanen(at)vitabalans.fi.

LÄÄKETYÖTEKIJÖITÄ

Lääketyöntekijät toimivat tuotannossa eri tehtävissä niin valmistus- kuin pakkausosastolla lääke- ja ravintolisävalmistuksessa. Menestyminen tehtävässä vaatii tarkkuutta ja huolellista työskentelyasennetta. Aiempi kokemus puhdastilatyöskentelystä katsotaan eduksi. Tarjoamme mielenkiintoisia, haastavia, vastuullisia ja vaativia työtehtäviä nuorekkaassa, tulosta tekevässä työyhteisössä Hämeenlinnassa.


Lisätietoja tehtävistä antaa viikoilla 27, 31 ja 32 tuotantopäällikkö Juuso Karvanen, puh. (03) 615600 Pyydämme lähettämään hakemuksen ja ansioluettelon 14.8.2017 mennessä osoitteeseen juuso.karvanen(at)vitabalans.fi.

HUOLTOASENTAJIA

Huoltoasentajat vastaavat tuotantolaitteidemme kunnossapidosta ja säädöistä. Soveltuva koulutus tehtävään on esim. automaatioasentaja. Toimiminen vastaavissa tehtävissä teollisuudessa katsotaan eduksi. Tarjoamme mielenkiintoisia, haastavia, vastuullisia ja vaativia työtehtäviä nuorekkaassa, tulosta tekevässä työyhteisössä Hämeenlinnassa.


Lisätietoja tehtävistä antaa viikoilla 27, 31 ja 32 tuotantopäällikkö Juuso Karvanen, puh. (03) 615600 Pyydämme lähettämään hakemuksen ja ansioluettelon 14.8.2017 mennessä osoitteeseen juuso.karvanen(at)vitabalans.fi.

TUOTANTOTALOUSINSINÖÖRI

Haemme  Hämeenlinnaan  TUOTANTOTALOUSINSINÖÖRIÄ tai vastaavan koulutuksen omaavaa henkilöä.

Tehtävänäsi on vastata ensisijaisesti  yhtiön tuotannossa tarvittavien raaka- ja pakkausmateriaalien sekä muidenkin käyttötarvikkeiden hankinnoista, ostotoiminnan kehittämisestä ja toimittajasuhteiden hoitamisesta.

Edellytämme sinulta useamman vuoden työkokemusta esim. elintarvike-, kosmetiikka-, pesuaineteollisuudessa  ostotoiminnasta, tuotannon suunnittelusta tai tuotekehittelystä sekä sujuvaa englannin kielen taitoa. Tuotanto- ja pakkauskoneiden tuntemus katsotaan eduksi.

Työssäsi tarvitset hyviä vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja ja olet tottunut toimimaan sidosryhmäyhteistyössä. Olet oma-aloitteinen ja tuloshakuinen sekä innostut uusien asioiden kehittämisestä.

Tarjoamme mielenkiintoisen, haastavan, vastuullisen ja vaativan työtehtävän nuorekkaassa, tulosta tekevässä työyhteisössä. Toimenkuva edellyttää myös jonkun verran matkustamista messuilla. Toimipisteemme sijaitsee Hämeenlinnassa.

Lisätietoja tehtävästä antavat tuotantopäällikkö Juuso Karvanen, puh. (03) 615600 Pyydämme lähettämään palkkatoivomuksen sisältävän hakemuksen ja ansioluettelon 14.8.2017 mennessä osoitteeseen juuso.karvanen(at)vitabalans.fi.