Vitabalans Oy

on yli 35-vuotias, voimakkaasti kasvava ja kansainvälistyvä suomalainen lääketehdas. Kehitämme, valmistamme ja markkinoimme resepti- ja itsehoitolääkkeitä, ravintolisiä sekä eläinvalmisteita. Tunnetuimpia brändejämme apteekkisektorilla ovat mm. Ibumax, Paramax, Ampikyy, Arthrobalans, Biotiini Strong, B12 1 mg, Ferrodan, LactoSeven, Magnex ja Unital. Tuotantolaitokset sekä pääkonttorimme sijaitsevat Hämeenlinnassa. Henkilöstöä meillä on n. 180, joista noin 70 työskentelee Viron, Latvian, Liettuan, Puolan, Tsekin tasavallan, Unkarin, Slovakian, Slovenian, Saksan, Norjan, Ruotsin ja Tanskan tytäryhtiöissämme.

MARKKINOINTIPÄÄLLIKKÖ (REGION MANAGER)

Haemme vientiosastollemme tehokasta, energistä SEKÄ MARKKINOINTIHENKISTÄ  ETTÄ  -KOKEMUSTA OMAAVAA
                                 
MARKKINOINTIPÄÄLLIKKÖÄ (REGION MANAGER)
Vientiorganisaatiomme koostuu 3 alueesta. Haemme vakituiseen työsuhteeseen Markkinointipäällikköä vastaamaan yhdestä alueesta.
Tytäryhtiömme sijaitsevat Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Saksassa, Virossa, Latviassa, Liettuassa, Puolassa, Tsekissä, Slovakiassa, Unkarissa ja Sloveniassa. Niissä työskentelee yhteensä n. 70 henkilöä.

Vientimaiden tytäryhtiöt toimivat ja noudattavat samanlaista markkinointistrategiaa kuin kotimaan yksikötkin. Tehtävänkuva vastaa suurelta osin kotimaan markkinointipäälliköidemme tehtävänkuvaa. Keskeisiin tehtäviisi kuuluu osallistuminen markkinoinnin suunnitteluun ja myynnin kehittämiseen. Huolehdit myös siitä, että kohdemaissasi noudatetaan ja toimitaan strategian mukaisesti. Toimit vastuumaiden tytäryhtiöiden maajohtajien apuna ja tarvittaessa myös asiakaspinnassa. Tehtävänkuvaasi kuuluu myös erilaiset logistiset ja hallinnolliset tehtävät.

Tehtävä edellyttää:

- sujuvaa englanninkielen taitoa. Muu kielitaito luetaan eduksi
- soveltuvaa koulutusta esim. kaupallista, luonnontieteellistä, terveydenhoidollista
- kokemusta itsehoitolääkkeiden, ravintolisien tai kulutustavaroiden markkinoinnista sekä markkinoinnin ja/tai myynnin suunnittelusta ja toteutuksesta
- olet  aloittanut urasi myyntiedustajana ja sinulla on kokemusta myyntikentän johtamisesta
- hyviä tiimityöskentelytaitoja, oma-aloitteisuutta ja ongelmien ratkaisukykyä
- organisointikykyä ja joustavaa asennetta
- hyviä IT-taitoja
- matkustamista kohdemaissa, arviolta 20 vrk/vuosi

Tarjoamme kansainvälisen organisaation, motivoituneet kollegat sekä mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi. Toimipaikka sijaitsee Hämeenlinnassa.
Lähetä palkkatoiveesi sisältämä hakemus ja CV:si sähköpostilla osoitteeseen veli.laurila(at)vitabalans.fi 14.10.2017 mennessä. Lisätietoa paikasta antaa Jorma Taipale, puh +358 500 490801.

MYYNTIEDUSTAJA

Haemme palvelukseemme Myyntiedustajaa apteekkiosastolle Kymenlaakson / Etelä-Savon / Etelä-Karjalan ja Päijät-Hämeen alueelle.
 
Tehtävän kuvaus:

Vastaat Vitabalans Oy:n ravintolisien, medical device:n sekä OTC-lääkkeiden myynnistä omalla alueellasi. Tärkeimpiä asiakkaitasi ovat apteekit, luontaistuotekaupat ja -osastot, terveydenhuollon laitokset ja yksiköt, sekä terveydenhuollon ammattihenkilöstö. Toimenkuvaasi kuuluu myös tuotekoulutuksien ja muiden koulutustilaisuuksien pitäminen asiakkaillemme, rakennat ja ylläpidät kestäviä asiakassuhteita annetun budjetin puitteissa.  Suurimmat kaupungit alueellasi ovat Lahti, Porvoo, Kouvola, Lappeenranta, Kotka, Mikkeli ja Savonlinna.

Hakijalta odotamme:

- Palavaa halua myyntityöhön, vahvaa tulostavoitteellisuutta, asiakaspalveluhenkisyyttä
- Järjestelmällisyyttä, analyyttisyyttä ja itsenäistä työskentelytapaa
- Yleisimpien toimisto-ohjelmien hyvää käyttötaitoa
- Neuvottelu- ja kommunikointitaitoja, esiintymiskokemusta
- Toimialan tuntemusta, näyttöä tuloksekkaasta myyntityöstä apteekeille sekä valmiita suhteita ja kontakteja sidosryhmiin pidetään etuna
- Valmiutta matkustaa ja yöpyä kotimaassa
- Tehtävään sopivaa koulutusta, esim. sairaanhoitajan / muu terveydenhuollon koulutus, farmaseuttinen, luonnontieteellinen tai kaupallinen koulutus
- Ajokorttia


Tarjoamme mielenkiintoisen ja vastuullisen työtehtävän vakavaraisessa yhtiössä. Tukenasi sinulla on joukko sitoutuneita kollegoja. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Toivottu asuinpaikka hakijalle on Kouvolan seutu. Palkka: Kuukausipalkka + Vapaa autoetu.

Kirjalliset hakemukset palkkatoivomuksineen 25.9.2017 mennessä osoitteeseen marjut.sulonen(at)vitabalans.fi tai Vitabalans Oy, Varastokatu 8, 13500 Hämeenlinna. Kuoreen merkintä: "Myyntiedustaja Kaakkois-Suomi ". Tiedustelut: pe 15.9. klo 14.30 – 16.00 ja ma 18.9. klo 9 - 11 tai 15 - 17 markkinointipäällikkö Heli Broberg p. 050 591 3770.